News Item: European Money Quiz
(Category: Misc)
Posted by victorg
17 Feb 2020 - 19:47


Va invitam sa participati cu clasele dvs. de elevi, la European Money Quiz care este o inițiativă lansată la nivelul Federației Bancare Europene de catre Institutul Bancar Român si Asociația Română a Băncilor, ce urmărește testarea cunoștințelor financiare în rândul elevilor cu vârste între 13-15 ani (să nu aibă 16 ani împliniți la finala din luna aprilie 2020 din Bruxelles). Evenimentul se desfășoară în cadrul European Money Week.

Competiția European Money Quiz se desfășoară în 2 etape:
I. Concursurile naționale (in limba romana) cu clasele care concurează în timpul unui eveniment online live susținut de Kahoot!, o platformă de învățare online. În România, concursul național se va organiza la data de 24 martie 2020, ora 13.00.
Clasele concurente din România se pot înscrie pentru a concura, prin intermediul platformei Kahoot live!. Clasa care raspunde cel mai bine și mai repede la cele 15 întrebări, va fi numită câștigătoarea națională.

II.  Finala europeană – Doi elevi din această clasă participă la finala europeană de la Bruxelles, care are loc in perioada 28 – 29 aprilie 2020, însoţiţi de profesorul cu care au participat la concurs şi de directorul liceului. Costurile călătoriei (bilete de avion) și cazării (hotel și masa) sunt acoperite de către Asociația Română a Băncilor.

Concursul consta in 15 intrebari foarte usoare, timp de rezolvare 15 minute. Detalii regasiti si pe site-ul: https://www.educatiefinanciara.info/european-money-quiz. Daca doriti sa participati cu elevii dvs., va rugam sa ne trimiteti fisa de inscriere completata, pana la data de 16 martie 2020.

doc_ico.gif Informații Organizare European Money Quiz
doc_ico.gif Fișa de înscriere European Money Quiz 2020This news item is from Ştiinţe socio-umane - Bucureşti
( http://socio-umane.ro/news.php?extend.267 )