Ştiinţe socio-umane - Bucureşti
 
http://e107.org
Asociatia VeDemJust - propunere CDS Educatie juridica
Posted on 04 Feb 2020 - 09:40 by victorg  

Asociaţia VeDemJust invită unităţile de învăţământ preuniversitar (nivel gimnazial şi liceal) din Municipiul Bucureşti, să participe la activităţile educative extracurriculare şi extraşcolare pe teme specifice Educaţiei juridice.
Asociaţia VeDemJust propune inclusiv un curs opţional de educaţie juridică, precum şi posibilitatea ca profesorii de ştiinţe socio-umane, doritori să implementeze opţionalul, să poată beneficia gratuit de un stagiu de formare (tabără de vară), în perioada 12-14 iulie 2020 la Turda, jud. Cluj.
Profesorii interesaţi să predea adolescenţilor materia „Educaţie juridică" şi să participe la tabăra de vară de la Turda, pot formula o cerere de înscriere însoţită de un CV.
Documentele vor fi trimise la adresa de email educatiejuridica@vedemjust.ro, printr-un mesaj cu subiectul „Profu de juridica Turda", până la data de 7 iulie 2020, inclusiv.
pdf_ico.png Programa pentru predarea curriculumului la decizia şcolii - Educaţie juridică, elaborată de către Asociaţia VeDemJust.Read or post comments - 0 LAN_NEWS_24 printer friendly

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup